آشنایی با رشته
رشته علوم و صنایع غذایی به نظارت و کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی در فرایند تولید میپردازد.
علوم و صنایع غذایی ترکیبی از رشته های مهندسی صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی می باشد.
در رشته مهندسی صنایع غذایی سه نقش کنترل پروژه، کنترل کیفیت و برنامه ریزی دیده میشود که نقش های برنامه ریزی و مهندسی گونه، در رشته علوم و صنایع غذایی کمرنگ تر هستند.
نیازمند قانونمندی و دقت میباشد.
دروس مهم این رشته
این رشته نیز دارای ۱۳۰ واحد درسی میباشد که ۴ سال به طول میانجامد.
برخی دروس تخصصی این رشته به شرح زیر می باشد :
میکروبیولوژی مواد غذایی
شیمی مواد تغذیه
تجزیه مواد غذایی
ترمودینامیک مواد غذایی
امار و احتمالات
زیست شناسی
مسمومیت های غذایی
بازار کار این رشته
فعالیت در:
وزارت بهداشت
وزارت کشاورزی
سازمان نظارت و بازرسی بر توزیع کالا
کارخانجات تولید و بسته بندی مواد غذایی
موسسات تحقیقاتی
مقاطع بالاتر در این رشته
این رشته دارای مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری میباشد.
برخی گرایش های ارشد این رشته به صورت زیر می باشد :
مهندسی صنایع غذایی
زیست فناوری مواد غذایی
علوم مواد غذایی
خدمات انتخاب رشته حامی تایم
گام اول: ارسال کدها برای تست های روانشناسی و تعیین زمان جلسات مشاوره
گام دوم: آزمون های روانشناسی تخصصی از سامانه استعداد سنجی حامی تایم
گام سوم: حضور در جلسه مشاوره فردی با مهندس مهدی احمدی و بررسی علایق و رشته و بازار کار و اولویت بندی رشته ها
گام چهارم: اولویت بندی و تهیه چک لیست نهایی توسط دانش آموز و خانواده در صورت نیاز کمک پشتیبان
گام پنجم:جلسه مشاوره فردی اختصاصی با مهندس مهدی احمدی جهت چک کردن لیست نهایی