معرفی رشته علوم و صنایع غذایی

آشنایی با رشته

رشته علوم‌ و صنایع غذایی به نظارت و کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی در فرایند تولید می‌پردازد.

علوم و صنایع غذایی ترکیبی از رشته های مهندسی صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی می باشد.

در رشته مهندسی صنایع غذایی سه نقش کنترل پروژه، کنترل کیفیت و برنامه ریزی دیده می‌شود که نقش های برنامه ریزی و مهندسی گونه، در رشته علوم و صنایع غذایی کمرنگ تر هستند.

نیازمند قانونمندی و‌ دقت می‌باشد.

دروس مهم این رشته

این رشته نیز دارای ۱۳۰ واحد درسی می‌باشد که ۴ سال به طول می‌انجامد.

برخی دروس تخصصی این رشته به شرح زیر می باشد :

میکروبیولوژی مواد غذایی

شیمی مواد تغذیه

تجزیه مواد غذایی

ترمودینامیک مواد غذایی

امار و احتمالات

زیست شناسی

مسمومیت های غذایی

بازار کار این رشته

فعالیت در:

وزارت بهداشت

وزارت کشاورزی

سازمان نظارت و بازرسی بر توزیع کالا

کارخانجات تولید و بسته بندی مواد غذایی

موسسات تحقیقاتی

مقاطع بالاتر در این رشته

این رشته دارای مقاطع کارشناسی، ارشد و‌ دکتری می‌باشد.

برخی گرایش های ارشد این رشته به صورت زیر می باشد :

مهندسی صنایع غذایی

زیست فناوری مواد غذایی

علوم مواد غذایی

خدمات انتخاب رشته حامی تایم

گام اول: ارسال کدها برای تست های روانشناسی و تعیین زمان جلسات مشاوره

گام دوم:  آزمون های روانشناسی تخصصی از سامانه استعداد سنجی حامی تایم

گام سوم: حضور در جلسه مشاوره فردی با مهندس مهدی احمدی و بررسی علایق و رشته و بازار کار و اولویت بندی رشته ها

گام چهارم: اولویت بندی و تهیه چک لیست نهایی توسط دانش آموز و خانواده در صورت نیاز کمک پشتیبان

گام پنجم:جلسه مشاوره فردی اختصاصی با مهندس مهدی احمدی جهت چک کردن لیست نهایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

بسته های مشاوره

مقالات

انتخاب رشته

آزمون ها

فروشگاه